Nuttige pagina's die je aan je site kunt toevoegen voor je lezers.


Een aantal soorten pagina's zou je wellicht willen overwegen bij het maken van een website. Je hebt al inzicht in hoe je de antwoorden op de vragen van je lezers kunt organiseren, maar laten we een aantal klassieke paginatypen overwegen die kunnen worden gebruikt om de ervaring van de lezer nog verder te verbeteren.


De Over ons pagina

Dit is een belangrijke pagina. Het helpt de lezers te begrijpen wie achter de website zit. Het wordt steeds belangrijker voor lezers en zoekmachines om iets te weten over de mensen achter een website.

Een Over ons pagina is een leuke plek om je en / of je team te presenteren. Het is de juiste plaats om te vertellen waarom je gekozen hebt te doen wat je doet. Hoe je je werk doet en wat je ethiek is. Een blik op de auteurs die verantwoordelijk zijn voor de site is ook een leuke wijze om je lezer gerust te stellen en te informeren.


Het is ook een goed idee om links te vermelden naar enige andere pagina's aanwezig op het web waarvan je denkt dat het relevant kan zijn voor je lezers en Google. Bijvoorbeeld een link naar je Facebook-pagina, jouw blog of een verzameling foto's op Flickr.
Er is meer informatie beschikbaar over het gebruik van sociale media op onze Promoot je website gids

De contactpagina

De contactpagina is een veilige manier die je lezers kunnen gebruiken om je te contacteren. Een simpele test onderaan de gepubliceerde contactpagina beveiligd tegen geautomatiseerde spamprogramma's zodat je zeker bent dat alleen echte personen je contacteren.
Vergeet niet om lezers naar de contactpagina te leiden in de tekst van je website. Eenmaal daar aangekomen laat je ze weten dat het een simpel proces is om het formulier in te vullen om contact met je op te nemen.

  • Kies naar eigen inzicht om een telefoonnummer te vermelden of je kantooruren te laten zien.
  • Soms is een Google Map van waar je je begeeft nuttig. Indien de locatie van je bedrijf een belangrijk aspect is van jouw activiteit, kun je er beter een toegewijde pagina voor maken.

De Waar pagina

Het is niet altijd nodig om een "Waar" -pagina te hebben. Zou je bijvoorbeeld een wereldwijde service aanbieden dan is het waarschijnlijk niet handig om een Waar pagina te hebben. Een "Van waaruit" zou echter wel een mooie aanvulling zijn. Voor locatie gebonden bedrijven zoals een restaurant of een dienst die een persoon aanbiedt dan is een "waar" -pagina essentieel.
  • Het verstrekken of herhalen van je adres is een goede eerste stap.
  • Het is de ideale plek om hier gebruik te maken van een Google Map. Om een Google Map aan te maken moet je gewoon een afbeeldingsblok toevoegen. Klik op de afbeelding en kies de optie Google Map. Pas dan de kaart aan om jouw locatie te tonen. Volg eenvoudigweg de instructies
  • Sommige bedrijven vinden het handiger om een vereenvoudigde kaart of indicatieaanwijzingen te gebruiken om bezoekers hun weg naar de zakelijke locatie te laten vinden.
  • En dan last but not least, als je locatie een belangrijk deel van je presentatie is, overweeg dan om een Google My Business aan te maken.
Lees onze toegewijde Promoot je website gids over hoe je een Google Place maakt.

Een Link pagina

Een link pagina is een goede manier om je lezers extra informatie te verstrekken die mogelijk vragen beantwoordt die zij hebben en die vallen buiten wat je op je website aanbiedt.
Het is ook een buitengewoon goede manier om zoekmachines te tonen dat je weet waarover je het hebt en dat je koppelt naar andere inhoud die relevant kan zijn voor wat je aanbiedt.

Bezoek onze speciale promotie site om meer te lezen over hoe links je website kunnen helpen.


____

Nu de inhoud van de site voltooid is, is het tijd om

je website opnieuw te testen en laatste aanpassingen te maken.